17. October 2017

Anmeldelser

Jeg vil være glad for, hvis mine elever sender mig en anmeldelse af undervisningen.
Disse vil jeg lægge op her.

Ida Koch:

“Daniel Fladmose er en meget dygtig klaverlærer. Han er grundig, motiverende og støttende og hans kærlighed til musikken er smittende. Efter en klaverpause på 45 år (!!) sprang jeg ud i det, og havde det ikke været for Daniels tålmodighed og optimisme, var jeg nok druknet i irritation og selvmedlidenhed.”

Brian L.:

“Daniel underviser mine børn i klaver med største overbevisning og har god forståelse for hvilket niveau børnene er på og for det rette tempo ift. hvor hurtigt og hvor meget de kan udvikle sig. Jeg kan varmt anbefale Daniel som klaverlærer”

Betina:

“Daniel er en meget åben, professionel og imødekommende ung mand, der altid har et smil tilovers og samtidig formår at få selv de mest energiske elever til at fokusere på de sorte og hvide tangenter. Min datter har udviklet sin teknik, glæde og fantasi i et godt samarbejde med Daniel og hun ser altid frem til den næste time med entusiasme og glade forventninger :-)”

Pulla Rao Charugalla:

“Daniel is awesome and he is truly the key to success. Bhavana and I are so very greatful for Daniel. His teaching method is thorough and instructive, which helps build a solid foundation for kids to develop their interests and skills in playing piano & writing music. After studying with him for a few months now, he has shaped and molded my daughter Bhavana into a composer. I would highly recommend Daniel. He is a real gem.”

Pia Ingels:

“Begge mine drenge har haft fornøjelsen af Daniel Fladmoses klaverundervisning igennem mange år. Hans store passion for musik brænder tydeligt igennem til dem.
Der bliver hvert semester arbejdet målrettet med solostykker, som præsenteres for forældrene ved elevkoncerter. En del af undervisningen foregår også med andre elever som firhændige og som små duoer og trioer med andre instrumenter.
”Daniel er sjov at være sammen med”, udtaler min søn og han glæder sig altid til næste gang, han skal til klaver.”

Sanne Bømler:

“Mine børn har begge sagt, at Daniel er den dygtigst klaverlærer, de har haft. Han har forventninger til dem, giver dem tilpasse udfordringer, og har lært dem virkelig meget. Mine børn og jeg kan på det varmeste anbefale Daniel.”

Sara A.:

“Daniel er en fantastisk klaverlærer, han er meget tålmodig og venlig, både med store og små børn. Mine børn elsker at lære musik hos ham.”