Velgørenhedsundervisning! Ekstra lektioner doneres til Caritas

Den sidste uge op til Juleaftensdag (18.-24. dec) har jeg valgt at gøre til indsamlingsuge!

Konceptet er som følgende:

Alle elever, der bestiller en ekstra time hos mig i perioden d. 18 til 24. december ud over den sædvanlige ugentlige undervisning, vil få det til halv pris og dette beløb går ubeskåret til Caritas’ Adventsindsamling 2017 til fordel for indiske piger, der sikres skolegang.

En ekstra time kan bruges til mange ting… Vi kan styrke hørelære, øve hjemmearbejdet sammen, lære en julemelodi! …. man kan altid bruge en time ekstra 🙂

Jeg håber, at mange af jer vil bestille en ekstra time, så vi kan sende et pænt beløb til Indien! Jeg sætter min fritid over styr, så I også kan booke aftenener.

 

 

Indsamling undervisning donation

Epil Kerketta (Caritas Indsamling)

 

 

Indsamlingen går til:

https://caritas.dk/vaer-med/adventsindsamling/

I Nordøstindien lever de fattigste familier i små landsbyer tæt på de mange te-plantager, som præger delstaten Assam. Lønnen som teplukker er ringe. Samtidigt er det sæsonarbejde, og en families årsindtægt er derfor usikker.  Bliver én af forældrene syge eller dør, er den eneste mulighed at sende børnene ud i te-markerne for at hjælpe til med at forsørge familien.

Det betyder for rigtigt mange børn, at de må droppe deres skolegang til fordel for et lønarbejderjob i en al for tidlig alder. Afbrydes deres skolegang er fremtiden alt andet end lys for børnene. Da familierne især fravælger skolegangen for pigerne, er det dem, der er hårdest ramt. Nu og i fremtiden.

Én af de piger er 14-årige Epil Kerketta. Hun klarede sig godt i skolen, men da hun havde afsluttet sine eksaminer i 8. klasse, havde hendes forældre ikke længere råd til, at hun kunne fortsætte. ”Jeg havde aldrig troet, at min skolegang pludselig skulle ende en dag. Jeg blev rigtig ked af det, fordi alle mine veninder fortsatte, og jeg var udenfor. Det var meget svært for mig at acceptere, ” fortæller hun.

Årets adventsindsamling

Caritas samler ind til de fattigste familier, så deres døtre kan fortsætte skolegangen – selv, hvis de ikke længere har råd til skolematerialer, skoleuniform og skoletaske. Midlerne fra Adventsindsamlingen støtter piger som Epil Kerketta, så de kan blive i skolen og gennemføre 10 års skolegang og målet er at støtte 1000 af de mest udsatte skolepiger.

Adventsindsamlingen erstatter den tidligere juleindsamling, og den startede den 19. november på De fattiges Dag.”

 

 

1 thought on “Velgørenhedsundervisning! Ekstra lektioner doneres til Caritas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *